World Class Epic Technology

Het samenbrengen van de beste technologie, de beste mensen en de beste kennis. Dat is wat we doen. LAMA consultants beschikken over veel IBM ervaring, worden continue getraind in de nieuwste technieken, zijn IBM gecertificeerd en beschikken daarnaast ook over praktische domeinkennis in bedrijfsprocessen. 

De samenwerking met IBM is hecht. Er is geen businesscase die we niet aankunnen. Daar waar de technologische innovaties bij IBM in bijna oneindige en continue vorm beschikbaar komen, houden we er bij LAMA wel van om samen met jou logische, praktische en realistische stappen te maken.

 

Zo wordt het onmogelijke voor jou mogelijk. Dit maakt de samenwerking tussen IBM en LAMA zo bijzonder.

Het onmogelijke mogelijk maken

Wat levert het jou op?
 

De nieuwste innovaties kunnen door dit partnerschap continue geïntegreerd worden in jouw bedrijfsprocessen. LAMA, als IBM gold business partner, bezit over grote domeinkennis. Deze kennis zetten wij dagelijks in voor jou. Dat is wat LAMA doet.

Samen met jou stemmen we continue af welke technologie je bedrijfsprocessen beter en efficiënter maak.

 

LAMA Empowerz.

Krachtig partnerschap met IBM

IBM is met recht wereldleider in technologie. Zo heeft IBM al meer dan 140.000 patenten ontvangen en zijn er in 2019 al meer dan 8.500 IBM-uitvinders met een record van bijna 10.000 patenten gerealiseerd.

 

IBM is simpelweg het meest innovatieve tech bedrijf ter wereld. Wij zijn trots op ons partnerschap.

Meer weten over IBM Maximo? Wij vertellen je er graag meer over.
Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op:

Referenties

Read More