Nieuwe infra

projecten

Nieuwe projecten kunnen niet zonder goede innovatieve software voor asset management

Eind april kondigde minister van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) aan dat het kabinet koste wat het kost de bouw- en technieksector wil blijven voorzien van werk.

 

Een team binnen Rijkswaterstaat gaat kijken welk werk aan (water)wegen, sluizen en kust naar voren worden gehaald, nu onze wegen wegens de lockdown een stuk rustiger zijn. Voor bouwend Nederland een zegen om te zorgen dat de bouw- en infraproductie op niveau blijven en banen gegarandeerd blijven.

Ervaring met infra

LAMA heeft veel ervaring met infra partijen. Wij begrijpen dat mobiele connectiviteit erg belangrijk is, omdat veel medewerker onderweg zijn of op locatie. Alles moet dus mobiel zijn en de processen moeten volledig geintegreerd draaien. Wij realiseren dit voor onze klanten. Onze mobiele oplossingen zorgen er voor dat backoffice en collega’s op locatie realtime data tot hun beschikking hebben en hierdoor snel en efficiënt hun proces in kunnen richten.

Door het implementeren van de IBM Maximo asset management-applicatie garanderen we onze infra-klanten 4 belangrijke aspecten in hun dagelijkse werk. Dit zijn flexibiliteit, data-veiligheid, stabiliteit en de prestatie van de software. Zeker voor organisaties waar veel onderweg gebeurt en soms snelle beslissingen op locatie moeten worden genomen, is het belangrijk dat deze gegarandeerd zijn.

Meer informatie

Lama weet hoe cruciaal goed asset management is bij grote infra-projecten. Wil jij een goede inschrijving doen, verzeker je dan van een goede partner op het gebied van asset management software.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op met LAMA en laten we kijken of we dit samen kunnen doen.
Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op:

Onze klanten

Read More