Zoeken
  • Toon Rutgers

LAMA sponsor Westbroekse wielerronde

Afgelopen week vondt voor alweer de 9e keer de Westbroekse wielerronde plaats. LAMA was hierbij als vaste sponsor vertegenwoordigd. Gedurende dit evenement worden er twee dagen lang diverse wedstrijden verreden. Ook dit jaar ging de opbrengst naar stichting Spieren voor spieren.

Vrijdagavond startte de ‘dikke banden races’ voor de deelnemers van 6 – 12 jaar oud door de Westbroekse kern. Een uur later was het de beurt aan de senioren voor de individuele tijdrit over de 8 km lange polderlooproute.

Zaterdag stond de finale wegwedstrijd over een afstand van ruim 46 km op het programma waarbij er ook prijzen waren te winnen voor de meeste strijdlust, grootste pech en een groene trui (langzaamste, dus meest genoten van de omgeving).

12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven