Zoeken
  • Toon Rutgers

Professioneel kolkenonderhoud via Kikker® van Riodesk.


Riodesk is leverancier van Kikker. Kikker is een veelzijdig geografisch informatie- en asset management systeem voor het beheer van kolken, riolering, stedelijk water, wegen en groen assets. Kikker wordt gebruikt door 50% van alle Nederlandse Gemeentes en daaraan gerelateerde aannemers en is hiermee marktleider in dit segment.

In opdracht van Riodesk heeft LAMA de functionaliteit van Kikker naar een mobiele oplossing gebracht. Door middel van een webbased oplossing worden chauffeurs van kolkenreinigers optimaal ondersteund in de dagelijkse werkzaamheden.

De tool geeft hen inzicht in status van kolken, uit te voeren werkzaamheden en zij kunnen direct de uitgevoerde werkzaamheden registreren. De app is door de combinatie van de toegepaste OpenLayers kaart en inrichting zeer gebruiksvriendelijk.

De voordelen van de mobiele toepassing zijn groot.

  • Optimaal inzicht in de uit te voeren werkzaamheden.

  • Nooit meer zoeken naar kolken.

  • Chauffeur en maintenance engineer hebben 24/7 dezelfde asset informatie.

  • Geen verrassingen meer binnen de planning.

Met deze mobiele oplossing zijn Riodesk en gebruikers van Kikker helemaal klaar voor de toekomst!

Weten wat een mobiele kaart voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven